Onderwijsoverzicht VEG Het Kruispunt 2021 - 2022

ONDERWIJS:
In de maand oktober starten we met ons onderwijsprogramma voor dit seizoen.
Gekoppeld aan het groeiplan van de gemeente is een samenhangend onderwijs- programma ontwikkeld. In de maand december worden er geen cursussen aangeboden.

We bieden de volgende cursussen aan, de data worden per cusus vermeld:

Fundamentencursus module 1
Deze cursus wordt zowel overdag als ’s avonds aangeboden.
Op maandagavond van 19.30 – 21.00 uur.
Op donderdagmiddag van 13.30 – 15.00 uur.
Docente: Jelly van der Wal.
Op de statafel achterin de kerk ligt een informatieblad en een inschrijflijst waarop ingetekend kan worden. Elke deelnemer ontvangt een cursusboek. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Bij voldoende deelname (75% opkomst) wordt een certificaat verstrekt. 


Fundamentencursus module 2
Deze cursus wordt alleen ’s avonds aangeboden.
Op vrijdagavond van 20.00 – 21.30 uur.
Docent: Arthur Nahuis.
Op de statafel achterin de kerk ligt een informatieblad en een inschrijflijst waarop ingetekend kan worden. Elke deelnemer ontvangt een cursusboek. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Bij voldoende deelname (75% opkomst) wordt een certificaat verstrekt.


Cursus relatie
Deze cursus wordt alleen ’s avonds aangeboden.
Op maandagavond van 20.00 – 21.30 uur.
Docenten: Koos en Heidy van der Sterre.
Op de statafel achterin de kerk ligt een informatieblad en een inschrijflijst waarop ingetekend kan worden. Elke deelnemer ontvangt cursusmateriaal. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Bij voldoende deelname (75% opkomst) wordt een certificaat verstrekt.

Cursus discipelschap in het licht van de tabernakel
Deze cursus wordt gegeven tijdens onze midweekse samenkomst op 2e en 4e woensdagavond. (De eerste woensdagavond bidstond; de 3e huiskring; een eventueel 5e woensdagavond: bidstond).
Docenten: Rob en Joke Hietbrink.
Voor deze cursus hoeft niet ingetekend te worden. Elke deelnemer ontvangt cursusmateriaal. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Bij voldoende deelname (75% opkomst) wordt een certificaat verstrekt.


Cursus: Hoe word ik een visser van mensen 2.0
Deze cursus wordt later in het seizoen gegeven. Koppeling van theorie (lessen) en praktijk (huiswerkopdrachten, workshop, outreach).
Docent: Gerard van Doodewaard.T.z.t. zal er een informatieblad verkrijgbaar zijn en kan er voor deze cursus worden ingetekend. Elke deelnemer ontvangt cursusmateriaal. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Bij voldoende deelname (75% opkomst) wordt een certificaat verstrekt.